So, dorang tekad 4orang nak pulangkan balik lembing kecik tu dekat Kampung Niyak Rapik.

niyang rapik online dating-27

jadi sesuai tak dengan watak aku ZED ZAIDI SI PENYELAMAT? Pengalaman kutip buah durian dalam hutan di TASIK KENYIR memang best gila!! tengok lah FILEM NIYANG RAPIK dekat panggung wayang ni ok...

, bayangkan korang boleh makan durian seberapa banyak yang korang nak, sampai aku dah bosan nak makan durian asyik asyik je durian nak tengok durian pun aku dah fed up! bila korang tengok filem ni baru kau tau bertapa susahnya nak berlakon kat kawasan yang macam gitu dan bayangkan lah macam mana kru dan pelakon boleh berlakon tempat yang sebegitu complicated! tapi yang nyata filem NIYAN RAPIK ni memang seram nak mampus!!!

masa TAPAU buah durian tu tengah khusyuk kutip buah tiba tiba... sampai aku terkena SENGAT dan 2 orang lagi pun terkena jugak... jadi memang sesuailah aku berikan dia gelaran SAM SI COOL. Lakonan yang berkesan buatkan aku selesa nak berlakon dengan dia... tapi si SAM ni lain plak, asyik asyik tanya aku pasal LAKONAN dia ok ke tak? sampai aku pun naik RIMAS." :) Sam pernah berbisik dengan aku masa di house bot satu bilik dengan dia di TASIK KENYIR bro..

nasib baik aku terkena sengat tu aku sempat tepis jadi mata aku takde la dalam keadaan bahaya sangat tapi 2 orang yang kena 1 tu kena kat bibir, bibir dia bengkak sampai bibir atas dia membesar bila aku tengok muka dia dah macam ANGELINA JOLIE dan yang sorang lagi plak kena di bahagian mata, bengkak di mata sampai aku tengok dia dah macam APEK jual SAYUR plak hehehe... :) walaupun dia bukan tak pandai cuma segan je nak berenang dia seorang PELAKON yang sangat sangat KOMITED dalam Filem NIYANG RAPIK ni... AHMAD IDHAM pernah berkata "kamal walaupun pelakon baru yang kurang pengalaman belakon ni, tak pernah tanya aku pasal lakonan dia macam mana? saya dah tak tahan la..duduk di house bot atas TASIK KENYIR nak balik KL! ni lagi satu budak kecik yang sangat sangat la manja bukan saje dengan mak tapi dengan semua pelakon.. Bagi aku dia seorang pelakon muda yang sangat pandai dan berbakat dalam LAKONAN!

Mana taw ada antara kamu yang tak tahu nak tengok cerita Niyang Rapik ataupun My Name Is Khan kan..

Then kisah bermula apabila salah seorang daripada dorang ni mati sebab busung.

Ok part intro agak seram sikit sebab nampak perut busung dia dengan ulat2 semua kan meletop-letop dengan sangat overnya. Then, yang kawan dia 4 orang ni pun start musykil dengan kematian kawan dia yang bernama zack tuh.

Mak si Zack ada kata yang mungkin sebab satu benda dia amek apatah I lupa nama dia apa macam keris kecik tuh.

Dalam bot transit tu kita ada 8 orang duduk depan sekali kamal,awal, firz belakang diorang plak ada liyana aku dan belakang aku plak ada sam dan driver bot dan belakang sekali ada carlos wardrobe :).

Nak di jadikan cerita dalam bot kitaorang hepi hepi menyanyi menyanyi lagu AIZAT hehehe...

tu belum aku sebut lagi kesibukan jadi duta produk, bisnes dan macam macam lagi... tapi bila aku dapat offer filem NIYANG RAPIK dari director AHMAD IDHAM terus aku ambik.